Bed & Breakfast i London

Bo på Bed & Breakfast när du reser till London!

Det är verkligen en speciell upplevelse att bo på Bed and Breakfast i London. Även om ett hotell, hostel eller lägenhet med eget hushåll är härligt så är det en helt annan upplevelse att bo på ett B&B. Det är den mest kända formen av budgetboende i London, där betydelsen är precis som namnet berättar; att du som gäst får en säng att sova i och frukost på morgonen.

Läs mer om hur det är att bo på Bed and Breakfast här i vår guide!

Vad kan man förvänta sig från ett Bed and Breakfast i London?

Många B&B’s är familjeägda, privata hem. Genom att bo där så får du chansen att känna dig som en del av familjen, och uppleva hur det är att leva i London på riktigt. Du möter inte hotellpersonal i foajen, utan du går in i boendet som att det vore ditt eget.

Bed and Breakfasts kommer vanligtvis med väldigt trevliga värdar som äger stället, som serverar dig en hemlagad frukost varje morgon. Hur härligt låter det inte att få en klassisk, hemlagad engelsk frukost serverad varje morgon? Du kommer säkerligen också få de bästa London-tipsen såsom var den bästa puben ligger, vilka sevärdheter du inte får missa med mera.

Det finns också de Bed and Breakfasts som är lite mer som ett hotell, men med bättre priser. Allt beror på vad du är ute efter. Är du ute efter det gemytliga, gästvänliga boendet där du kan knyta kontakter och skapa vänner för livet så tycker vi helt klart att du ska testa att bo på ett B&B i London!

Glöm inte bort att kika in de mindre gatorna i London, ofta är B&B belägna mellan de stora avenyerna. 

Ibland har Bed and Breakfast delat badrum

Som rubriken säger så kan Bed and Breakfast ibland komma med delat badrum. Om du inte uppskattar att dela badrum med någon annan, utan vill ha ditt eget, så är det bra att du dubbelkollar detta innan du bokar. 

Glöm inte bort adaptern och regnjackan!

England har inte samma eluttag som vi i Sverige har, därför behöver du packa med dig en adapter som gör att du kan använda din elektronik där. Oftast kan du finna en adapter i en närliggande butik, men det är väl skönast att du har den nedpackad i resväskan, redo att använda när du kommer fram till boendet efter en lång resdag. 

Om du har tid över, utforska övriga England och bo på Bed and Breakfast

Många B&B’s i England ligger väldigt vackert till med en trevlig omgivning. Så klart är London en superfin stad och det är supersmidigt att bo på Bed and Breakfast där. Men om du är i England under en lite längre tid än bara över en weekend, tycker vi att du ska utforska resten av England! På landsbygden finns det många trevliga hostels. Kanske du vill ta dig till Lake District eller Cornwall. Det finns otroligt mycket att utforska i England och då är Bed and Breakfast ett perfekt sätt att bo!

Våga testa att bo på Bed and Breakfast, tycker du om det gemytliga och gästvänliga så kommer du helt klart tycka om upplevelsen! Hälsa England och London från oss.